Sunday, 27 October 2013

tempahan yassin client dari whatapps

petang tadi dapat whatapps dari one of client. rupaya sis tu dapat no tel tempahan yassin daripada one of our client di damansara. thanks to emiza bukit damansara kerana recommend mmber.. i really appreciate it.
kali ni tema untuk kawin, tapi client memilih untuk sama design dengan client sebelum ni, just tuka colour je, warna tema die adalah gold.. so tempahan yassin pun edit sikit with FOC design tu. sorry nama sis yang tempah ni, lupe nak tanya nama die, esok tempahan yassin tanya ya..
ni die design yang dah approve dari client. cun?

tempah yasin

kepada yang nak copy design ni, tempahan yasin halalkan. kepada yang nak tempah, jangan segan2 untuk sms/whatapps 012-6345952 or like pages sebelah kanan ni dan private msg ya. saya akan reply dengan pantas ya...

No comments:

Post a comment