Saturday, 26 October 2013

tempahan yassin majlis aqiqah dan tahlil yan ishak fb

ini juga tempahan yassin yang saya buat pada satu hari yang sama dengan eyna.. alhamdulilah hari tersebut dapat sekali 5order tempahan yassin dalam satu masa.. Kuasa Allah Alhamdulilah... tempahan yassin sentiasa percaya rezeki tu akan datang apabila kita berusaha.

ok tempahan yassin nak tunjuk design ni pada u all semua.. masa ni saya rajin nak design 3 design untuk bagi akk yan ishak pilih.. walaupun majlis aqiqah dia request pada tempahan yassin untuk buat simple n tak ke arah baby2 sangat, n colour pilihannya gold or grey. ini dia design yang tempahan yassin siapkan..
rasanya mane satu design yang akk yan ishak pilih ya?? sama- sama kita tunggu jawapannya hehe.. :)

sapa nak copy design ni dipersilakan ya.. tempahan yassin halalkan..

tempahan yassin 1

tempahan yassin 2

tempahan yassin 3
untuk tempahan yassin dan tempahan stiker anda boleh sms/whatapps tempahan yassin di 012-6345952 or like sahaja pages facebook disebelah ini.. pm je saya feedback surely fast and the furious.. huhu..


No comments:

Post a comment